El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Proposen que el passeig marítim de la Platja de Palma sigui només per als vianants i alerten de les màfies de delinqüència

Manel | 11 Juliol, 2005 10:42

Els hotelers de la Platja de Palma han demanat a la batllessa Catalina Cirer que la primera línia sigui per a vianants. Actualment aquesta zona de llamborda té el tràfic limitat a una velocitat de 20 quilòmetres per hora i només és possible circular en un sentit. A la pràctica, aquesta zona de llamborda és una via ràpida dins la qual es circula a qualsevol sentit, especialment fora de la temporada turística de l’estiu quan comença a buidar-se de efectius policials fins a arribar a res.

També els comerciants, com ja fa anys que ho fan, han denunciat la delinqüència existent a la Platja de Palma per part de grups organitzats. Catalina Cirer com a Delegada del Govern, més preocupada per posar multes als ecologistes i manifestants anti-autovia, va deixar abandonada a la Platja de Palma i Arenal de Llucmajor a les màfies que han agafat força. De fet, va ser la policia local la qual va haver d’ocupar-se de funcions pròpies de les forces de l’Estat Espanyol que depenien d’ella. I la solució és més fàcil del que sembla, només fa falta passar-se per la zona del carrer militar, ben conegut per veïns i policies, que és on viuen aquesta gent i on els veïns veuen com es reparteixen el botin del dia al mateix carrer.


Comentaris

Municipals?

Pep Torro | 11/07/2005, 12:38

Esta ben clar que els que governan, no governan a favor i per el be del poble. Si no per i a favor dels que tenen el capital, les grans megacorps, nacionals o multinacionals. I es igual que siguen empressas constructres, inmobiliarias, turisme o mafias organitzades. Si hi ha diners, tot es pot fer. Avui mitx dia devallaba pel carrer Arago, i al corte ingles hi havia dos municipals dirigint el transit. Fins i tot posen unes barreres al mitx del carrer perque els cotxes no puguin voltar cap a l'esquerra i no entorpexin l'entrada al corte ingles. Pero els cotxes que pujan direccio Inca, si que poden voltar cap a l'esquerra, cap al corte ingles. Llavors al petit comerc com els del carrer Velazquez, els fan se punyeta tot el que poden. Alguns ja han trespassat el negoci. Aquest govern de Palma es mafios, si no, no te explicacio el que fan.

A ca una puta es municipals!!

Arenaler | 11/07/2005, 11:48

Ara m'heu tocat sa fibra amb aquest article. Es tema d'es municipals i sa delincuència a S'Arenal me fa riure. Ja no se si es que són incompetents o realment es lo que pens darrerament, que són uns cagats i no tenen collons per fer front a n'es trileros i a n'es mafiosos que van a lloure per S'Arenal. Mentre aquesta chusma passeja per aqui ben tranquila, es "municipardals" passejan també per primera línea amb sos seus carritos de golf i ses seves bicicletes per lluir uniforme davant ses guiris i sa pobre gent de s'Arenal hem de patir que any rere any mos fotin els vidres d'es cotxes i mos facin net (dos cops es meu cotxe en dos anys). Au idò, i mentre na Cirer s'en va a Singapur amb Gallardón i es munipas miren de vacilar tot xulos ells a ses guiris, jo he d'acompanyar cada vespre a sa meva dona a sa cotxera per amagar es cotxe perque te por d'anar-hi tota sola amb sa gentussa que hi ha. Ara, no passeu pena, quan m'atur a primera linea amb sa moto a recollir a sa meva dona surten "blauets" de davall ses pedres per fer-me fugir (deu ser una moto de destrucció massiva o be es que es color no va gens amb s'empredrat d'es carrer, no se...). Amb jo si que tenen collons... Perdonau es tò, però n'estic fins es collons ja!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb