El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Dos anys del Pacte del Retrocés del PP-UM

Manel | 06 Juliol, 2005 13:00

Si hagués de fer un resumen d’aquests dos terribles anys del Pacte del Retrocés destacaria aquests punts:

- Destrucció de patrimoni natural: autopistes, retalls en la protecció dels espais naturals, més amenaces a la costa amb més ports esportius i urbanitzacions, construcció d’equipaments a zones rurals (centres sanitaris o camps de golf amb plans d’urbanització afegits).

- Agressions a la cultura pròpia: Política lingüística a dins el sistema educatiu i a la televisió autonòmica PP3. Subvencions molt superiors a les festes que no ens són pròpies.

- Més desenvolupament insostenible: més dessaladores de gran consum energètic, aposta pel transport privat, més facilitats per poder urbanitzar en espais naturals, ampliació de l’aeroport fins a 38 milions de passatgers,...

- Política econòmica errònia, basada en la construcció i el turisme de masses (mesuren l’èxit de la temporada turística en el número de turistes i no en termes de rendibilitat i sostenibilitat).

- Abandonament de la petita empresa. El tot inclòs dels hotelers, promoció d’un turisme que no els beneficia, les continues obres,...

- Pèrdua de democràcia. Control totalitari d’empreses e institucions municipals i conversió de l’ens públic en una eina de publicitat del Pacte pel Retrocés amb fons públics.


Comentaris

M'agrada lo de "Pacte de retrocés"

Pau | 08/07/2005, 18:24

Si els hi demanessin - Que es pitjor, l'ignorància o l'indiferència? - respondrien - Ni ho sé ni m'importa -

País de torts

transeünt | 06/07/2005, 19:42

Per a mi, pitjor que totes les coses que anomenes, és la instal·lació de la mediocritat com a model social i de govern. Es la tolerància, l'acceptació i el conformisme que provoca que no hi hagi cap exigència sobre els que ens governen. Malament quan a un país de torts ens governen els cecs

Re: Dos anys del Pacte del Retrocés del PP-UM

Angel Blau | 06/07/2005, 15:39

es pot dir més alt, però no més clar...quina llàstima que la majoria no se n'adoni, o pitjor, que ho aplaudeixi (no sé si és pitjor la ignorància o el cinisme..)
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb