El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

L’Ajuntament de Palma obligada a rebutjar finalment la urbanització de Ses Fontanelles

Manel | 25 Maig, 2005 19:15

L’Ajuntament de Palma rebutja finalment la urbanització de Ses Fontanelles per considerar que no és compatible amb el manteniment de la biodiversitat d’aquesta gran zona humida de 325.000 m2 i el futur parc de Ses Fontanelles.

Respecte al centre comercial, el regidor d’urbanisme ha dit que no és possible al no disposar-se d’un pla d’urbanització que el sustenti. El que si ha dit que es realitzaria és el futur parc de Ses Fontanelles amb un centre d’interpretació, així com la continuació de les obres de l’aquàrium (amb espècies animals i vegetals tropicals, i amb els conseqüents riscos per a les espècies autòctones, al disposar aquest aquàrium de permís d’abocaments d’aigües).

També s’està estudiant si es permetrà l’accés en cotxo a la part de Ses Fontanelles que no sigui parc, és a dir, si haurà asfalt.

Esper que no facin la mateixa animalada que en Jaume Matas va fer a Es Carnatge com a ministre de Mediambient.

Es Carnatge, un lloc per a passejar, respirar aire pur i veure bones postes de sol


Comentaris

no afluixis

evamarilen | 29/05/2005, 15:53

No podem afluixar gens ni mica en la defensa del nostre territori i la protecció de l'entorn que ens envolta. L'hem de defensar tot, pam a pam, sense permetre -ni per passiva, ni per omissió- que hi hagi qui s'aprofiti del moment històric que estam patint, per fer-ne de les seves a part i banda. Coratge i endavant, Manel! No afluixis gens ni mica!

Re: L’Ajuntament de Palma obligada a rebutjar finalment la urbanització de Ses Fontanelles

Manel | 26/05/2005, 09:13

ja em semblava rar que sortís del propi Ajuntamiento: EL GOB FELICITA COSTES PER LA PROTECCIÓ CAUTELAR DE DE LA ZONA HUMIDA DE SES FONTANELLES (PALMA) ---- El Butlletí Oficial d les illes Balears d'avui dia 26, publica un anunci molt rellevant per al futur de Ses Fontanelles. Se tracta de la resolució de la Demarcació de Costes del Ministeri de Medi Ambient d'incoació de l'expedient de "deslinde" de la zona de Ses Fontanelles. La proposta inicial agafa la zona humida i estableix la servitud de protecció corresponent, al seu entorn.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb