El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Hi ha tants monàrquics a les Illes?

Manel | 11 Maig, 2005 09:30

Em temo que no, fins i tot entre peperos, que conec de molts: un més! un altre a mantenir! ...

Però vivim en un Estat de revistes i programes de televisió escombraries, on la gent, com si no tingués vida pròpia, volgués saber la dels altres. Em sembla que una àmplia majoria dels que defensen a la monarquia la veuen com si fos un conte infantil, i no, no ho és, és una institució arcaica a la que hem de mantenir.

Carta oberta a Don Felip i Doña Letícia de Bernat Joan, Eurodiputat de ERC

INTERVENCIO DEL PORTAVEU DEL GRUP MUNICIPAL D'ESQUERRA UNIDA-ELS VERDS A LA REUNIO INSTITUCIONAL AMB ELS PRINCEPS D'ESPANYA


Comentaris

Re: Hi ha tants monàrquics a les Illes?

Manel | 12/05/2005, 09:34

el que m'ha sorprès a mi és veure com una institució no democràtica representa la unitat de l’Estat Espanyol, té ironia. No sé si serveix per a altra cosa però.

.. i fins i tot a l'universitat.

Potti | 12/05/2005, 08:45

El que m'ha sobtat és veure als diaris que a la universitat hi havia dos bandols i que més o manco hi havia la mateixa quantitat de gent. Impresionant! Quasi hi ha més revol a l'universitat que per els carrers de ciutat. No m'ho esperaba jo aixó

com deia aquell

evamarilén | 11/05/2005, 12:36

Tampoc no deu ser tantíssima a Mallorca la gent monàrquica convençuda, si, en total, és la que va sortir a les places i carrers a saludar la parella principesca espanyola! Un grapat de centenars! Més milers es quedaren a ca seva o continuaren fent com si res no hagués passat... I, si a això, hi afegim tota quanta gent pepera voldria veure caure feta bocins una monarquia tan caduca... No et dic jo. Com deia aquell, eren moltíssims més els que no hi anaren!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb