El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Queden a Palma zones rurals? Ido si és així anem a fer camps de golf i complexes hotelers i residencials a sobre!

Manel | 28 Abril, 2005 17:52

Una bona excusa: construir camps de golf a zones rurals no degradades de Palma que consumeixen durant l’estiu quatre vegades el consum d’aigua de Son Sardina. Y per què? Perquè permeten construir al seu voltant complexes residencials i hotelers a zones rurals, i el que és pitjor, que les zones afectades no estan degradades en molts de casos.

L’Ajuntament de Palma ha donat el vist-i-plau a la construcció d’un camp de golf i dos hotels que sumen 620 places. El següent pas serà autoritzar complexes residencials i turístics i altres instal•lacions complementàries al seu voltant.

El Gob ha denunciat que aquest projecte sobre zones rurals no degradades presenta dues il•legalitats: l’hotel rural que se tramita té 120 places quan la normativa només autoritza un màxim de 50 places per aquest tipus d’hotel; l’altre hotel tindrà fins 500 places quan la llei marca 450 com a límit.

En qualque cas, un camp de golf sempre és l’excusa per a després construir complexes hotelers, residencials i altres tipus de instal•lacions a zones rurals. Com aquest projecte n’hi ha de molts construïts o en marxa a la nostra illa.


Comentaris

ja fa coió...

potti | 29/04/2005, 04:28

el que ja m'asusta no és el fet de que fàcin aquets camps de golfs i aquets hotels quan saben que tot això no és gaire 'bo' per el futur de la nostra illeta. El que m'asusta és que ja d'entrada presentin sense cap tipus de problema projectes il·legals....

Sant jordí

Joanet | 28/04/2005, 21:56

Sant jordí encara que ara tengui una ambient de drogues per culpa del gitanos, es un poble rural i amb gent molt agradable!
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb