El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Monarquia o República?

Manel | 14 Abril, 2005 14:24

Avui 14 d'abril celebrem la proclamació de la II República. El president de l’Estat Espanyol, responent diuen a una pregunta del rei, diu que “tenemos un rey bastante republicano...y en ese sentido estamos muy tranquilos y muy a gusto”. Després d’aquesta resposta ambigua, típica d’aquest govern, Gaspar Llamazares l’ha demanat que esculli entre Monarquia o República. On està el PSOE republicà i federalista?

Més respostes ambigües: és encara el PSOE republicà? diu ZP que és "constitucional, que tienen un compromiso con la Constitución...tenemos un Rey bastante republicano...Para mí un republicano es quien es defensor de las instituciones, de los valores democráticos, quien es defensor de la vida pública, quien respeta los principios de una ciudadanía libre, y en ese sentido estamos muy tranquilos y muy a gusto".

En Llamazares diu que existeix una reivindicació per a que Espanya sigui totalment democràtica i les institucions siguin electives, i per tant, hagi un president de República al segle XXI. La II República no és la commemoració “d’un període conflictiu o de l’equidistància, sinó d’un dels períodes més importants i més modernitzadors de la vida política”.

Veig molta nostàlgia en aquestes paraules...doncs si...però qui sap!

http://www.eu-balears.org/noticias_Home.asp?notid=4277Comentaris

Re: Monarquia o República?

Manel | 19/04/2005, 13:48

EU-ELS VERDS RECLAMA A LA BATLLESSA TOLERANCIA I RESPECTE CAP ELS REGIDORS D'EU-ELS VERDS I EL CONJUNT DELS REPUBLICANS DE PALMA http://www.elsverds.com/c150405.htm

Re: Monarquia o República?

Manel | 15/04/2005, 06:18

Torna sa bandera Republicana a l’Ajuntament de Ciutat per uns minuts.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb