El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Les Illes Balears amb dos Presidents

Manel | 08 Març, 2005 17:03

Queda clar que el Govern de l'Estat no vol complir amb el Conveni de Carreteres que van signar al seu moment els populars de Madrid amb els de Balears, de la mateixa manera que durant el Pacte de Progrés els populars de Madrid van negar el diners per a les carreteres de Balears perquè no anava destinat a autopistes.

La borsa de diners que es va oferir a Balears es va perdre al no acceptar el Govern del Pacte de Progrés les condicions del Govern popular a Madrid, a pesar que suposadament qui decideix les carreteres i obres públiques és el Govern Balear.

Com no, els populars i el seu periòdic acusen a Antich de menysprear a Balears per fer el mateix que van fer ells durant el Pacte i per fer de intermediari amb el Ministeri de Foment per a aconseguir un nou Conveni de Carreteres més ampli. Tot això em recorda al projecte de cable submarí i gasoducte: cada vegada que es concretava el projecte arribava al poder l'altre i decidia canviar-lo tot deixant en paper mullat l'anterior. És el problema de dependre d'aquests dos partits, resignació mentrestant.

SI al desdoblament NO a les autovies
SI a la seguretat NO a la velocitat
+ inversions en transport públic - obres faraòniques


El Día del Mundo

INFRAESTRUCTURAS / LA OFENSIVA DEL 'PRESIDENT BIS'
Alvarez desprecia a Matas al pactar a sus espaldas con Antich un nuevo Convenio de Carreteras
La titular de Fomento anunciará hoy el acuerdo que ayer cerró con el diputado que pretende suplantar al president - Cabrer insiste: «Iremos a los tribunales»


Diari de Balears

Antich convenç Madrid perquè dobli els diners per a carreteres

El nou finançament exclourà les autovies que ara construeix el Govern Matas

El secretari general del PSIB, Francesc Antich, ha aconseguit que el Ministeri de Foment estigui disposat a duplicar la seva aportació per al nou conveni de carreteres. Dels 240 milions d'euros acordats, s'arribarà a quasi 500 milions, inclosos en el Pla nacional d'infraestructures. A canvi d'aquesta iniciativa, Madrid no pagarà les autovies que construeix el Govern Matas. De fet, l'Executiu central vol liquidar l'actual conveni aquesta mateixa setmana per incompliment del Consolat, i se centrarà en l'alternatiu negociat per Antich per a la xarxa de carreteres de tot l'Arxipèlag. Així, les Balears s'equipararan a les Canàries. El Ministeri presentarà la nova proposta a Matas.Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb