El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Arriba IB3, ja em direu que tal!

Manel | 01 Març, 2005 11:08

Que bonic resulta llegir en el Día del Mundo el titular “Los ciudadanos aprueban que el catalán tenga una presencia predominante en IB3” després del titular del 18 de febrer:

La abrumadora mayoría, el 73%, pide que IB3 sea bilingüe o sólo en castellano y el 27% en catalán

El Govern ha optado por contentar a la minoría: únicamente el 27% desea que «todos o casi todos» los programas sean en catalán El ente público invertirá cada año 360.000 E en las productoras locales

A l’entrevista que li fan a Maria Umbert m’ha cridat l’atenció dues qüestions: que fins que no tinguin personal de doblatge de català en la modalitat balear oferiran les pel•lícules en castellà al ser el català de Catalunya un estàndard oral que no és el propi; IB3 no emetrà dibuixos com Shin Chan ni programes com Tómbola. A veure si acabarà com TVE2, que a quasi tothom li agrada però ningú ho veu.

La veritat és que jo no mir cap cadena de televisió i no crec que canviï, però em temo que hi ha massa opinions divergents sobre el model del canal autonòmic així com de la seva necessitat, i no acaba de contentar a tots, ja neix polititzada per qui governen i per qui fan oposició.

Les claus d’IB3

Comentaris

Re: Arriba IB3, ja em direu que tal!

Tomeu | 19/09/2006, 22:35

PP3! sense cap mena de dubte!
Pareix fet per n'Urdaci!

PP3

Betzolí | 19/05/2005, 11:09

IB3 NO engana ningú. Es la veu de l'amo. El PP s'hi sent ben tractat. Idò mirau-la betzols. Tots els que la miren deven ser del PP.

Mafiosos

Pep Torro | 01/03/2005, 14:59

Entre en Matas i Bill Gates ja em tenen maretjat. La dona em remuga perque al canal 33 are es veu una carta d'ajust, i ella vol veura el 33. Llavors a de fer un curset per intranet de l'empresa. I els capullos que han fet el programa, l'an fet que no mes es pugui accedir amb l'internert explorer v.6 o superior. Jo puc carregar una versio 5.2.3 al iBook. (la v.6 no es disponible per a mac) Pero no funciona a l'intranet. Solucio: fer servir un P IV amb WinXP del fill, i aguantar totes les finestres que es van obrint sense que tu les cridis, am senyoretes fora bikini, i casinos online. Merda privatiu. En ses coses que es poden fer amb software lliure, i lo be que va, tenir que aguantar aquests mafiosos monopolistes.

alerta

fayri | 01/03/2005, 14:13

No mireu aquest canal, mata neurones.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb