El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Els alumnes de la UIB volen ser funcionaris, i jo també!

Manel | 28 Febrer, 2005 12:43

Segons dades de la Fundació Universitat-Empresa (FUE), dos terços dels alumnes volen treballar a la Universitat o a empreses públiques. I d’esperit emprenedor a la UIB no anem massa bé, només el 2 %, i és que el 98 % aspira a fer feina per a un altre. A més, el 70 % estudia per a millorar les expectatives laborals en aquest món laboral tan competitiu.

Jo que conec la petita i mitjana empresa a Palma i especialment a la Platja de Palma puc entendre aquestes dades, no m’estranyen gens. Cada any tanquen més negocis i la major part dels nous tenen una vida molt curta en especial pel model turístic i comercial a Mallorca, el poc suport de les institucions al teixit comercial i a vegades per falta de preparació de l’emprenedor. Tal com recollia el Butlletí del Registre Mercantil, més de la meitat de les noves empreses creades a les Balears són immobiliàries, és a dir, al negoci segur al dia d'avui.

Per experiència pròpia, la FUE és una bona eina per als qui vulguin disposar d’un bon servei permanent d’assessorament per a la creació i consolidació d’empreses. Manté una estreta col·laboració amb l’Associació de Joves Empresaris de les Illes Balears. També ofereix un servei d’incorporació al mercat laboral i gestiona una àmplia oferta universitària complementària.

http://www.fueib.com/recordcard.php?id=1

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb