El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

700 noves places turístiques i 125 residencials en Es Guix (Escorca)?

Manel | 18 Febrer, 2005 07:06

Ja en plena pujada cap a Lluc per qualsevol dels seus camins podem gaudir de la bellesa que ens brinda la Serra de Tramuntana. Però mai se sap fins a quan seguirà sent així. Entre el Coll de Sa Batalla i el Santuari de Lluc existeix una urbanització, Es Guix, que construïda en els 60 va normalitzar la seva situació en 1992. Fa ja mesos vaig veure anunciat la promoció d'habitatges, algunes d'elles VPO, que han sofert en uns pocs mesos fortes revaloracions.

Veure construir enmig d'un alzinar ja és preocupant, però quan t'assabentes que les Normes Subsidiàries del municipi d'Escorca permet fins a 700 places turístiques i 125 residencials a la zona d'Es Guix, la cosa és més que preocupant. La veu d'alarma l'ha donat el PSM que demanarà al Consell de Mallorca i a l'Ajuntament d'Escorca que no ho permetin. La impressió al veure tot aquest ciment a un alzinar em va fer pensar en com pot quedar aquella zona en un futur, però ara que conec aquestes xifres...


Comentaris

Re: 700 noves places turístiques i 125 residencials en Es Guix (Escorca)?

Angel | 19/02/2005, 09:40

A jo també me pareix molt bona això de la web per mostrar les barbaritats que es fan a la nostra terra. Sempre és millor fer alguna cosa per petita que sigui, que quedar-se aturat mirant el que fan fora fer res.

Re: 700 noves places turístiques i 125 residencials en Es Guix (Escorca)?

Angel Blau | 18/02/2005, 13:11

jo poqueta, i a més amb HTML, però n'aprenim aviat, no?

Periodistes amateurs

Pep Torro | 18/02/2005, 13:04

Jo tenc una nebode que domina unes cuantes llenguas; alemany e ingles bastant be. Per ventura ens ajudaria a fer alguna traduccio. Conec tambe una periodista d'un diari de les illes, que pot ser tambe l'hi agradaria fer alguna coseta. ¿Algu te coneixements de disseny web i html, ho coses d'aquestes?.

Re: 700 noves places turístiques i 125 residencials en Es Guix (Escorca)?

Manel | 18/02/2005, 12:08

Em sembla molt bona idea i tot és posar-se. Sens dubte la fotografia pot ser una bona eina: http://www.mallorcaweb.net/afonib/denuncia

ah!

Angel Blau | 18/02/2005, 12:06

i per cert, si feis la pàgina web, no dubteu en demanar-me que hi colabori.

Re: 700 noves places turístiques i 125 residencials en Es Guix (Escorca)?

Angel Blau | 18/02/2005, 12:05

doncs ja estaria bé, fer la pàgina web aquesta...., la malifeta d'Es Guix em va deixar glaçada (de fet no vaig fer més que riure), quan a l'informatiu balear varen explicar que els pisos VPO que es fan es venen com al doble del preu real, i que no es demana cap paper que certifiqui residència ni necessitat, i el representant del govern de torn va dir que això era "la picaresca normal...". És riure per no plorar...., a més, el batle d'Escorca va dir que mai no s'escriturarien els pisos per més del seu valor estipulat com VPO (suposo que la resta va en negre..)

Internet

Pep Torro | 18/02/2005, 11:48

Tenim a les mans una eina molt poderosa per lluitar contre això. Ho al manco intentar·ho. Es podria crear una pàgina web d'ambit internacional, vull dir amb unes quantes llengues; catalá, castellá, anglés, alemany, frances. On mostrar les barbaritats que es cometen a les illes. Ja estic pensant en un article; Las maquines de destruccio masiva, amb fotos de les obres, autopistes que es fan a Mallorca. Ho un altre com la destruccio del patrimoni istoric; Els aparcaments que es fan alla demunt les restes istoriques, destrosant·lo tot.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb