El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Robatoris en el Parlament Balear

Manel | 15 Febrer, 2005 07:52

No ens bastaven els robatoris a l'ajuntament de Ciutat que ara també es produeixen al Parlament. Ordinadors portàtils, estilogràfiques, llibres i quadres de pintura! Alguns d'aquestes desaparicions es produeixen a zones d'ús exclusiu dels diputats, a part del personal de neteja i seguretat. L'última víctima un diputat menorquí que li ha desaparegut el portàtil en un pis d'accés restringit per targeta. L'any passat el Parlament va denunciar la desaparició de 12 quadres de Ellis Jacobson i va demanar responsabilitats a l'empresa de seguretat contractada. Haurien de dur els quadres que quedin a És Baluard, almenys no entren ni a robar.

Comentaris

Re: Robatoris en el Parlament Balear

Manel | 15/02/2005, 20:44

Doncs si, el portàtil era el seu. Encara que té altre que va regalar el Parlament a tots els diputats. Al diputat li van llevar fins i tot la connexió elèctrica i un ratolí que no funcionava. I encara segueixen desapareguts 12 quadres! Sens dubte és una notícia molt irònica...

De més grosses se n'han fetes

evamarilen | 15/02/2005, 18:26

Dius, Manel,que a un diputat balear li han robat l'ordinador en una zona reservada exclusivament a diputats balears, a l'interior del mateix recinte del Parlament Balear! Que no és massa grossa aquesta que ens contes! Davant d'un fet com aquest, em venen al cap, se m'acuden almanco dues preguntes: 1) ¿que era seu, ben seu, l'ordinador? És a dir, se l'havia comprat de la seva butxaca o li l'havien regalat? Si era ben seu, que li'l tornin totd'una; però sinó, que se'l quedin per a sempre més(que tant hi ha d'allà aquí com d'aquí a allà 2) ¿que n'està ben segur aquest diputat balear que va ser allà, en un recinte tan sagrat com aquell, on li varen robar l'ordinador - al temple laic de la democràcia -? Aleshores que n'aprengui i tengui ben clar aquest diputat balear que està rodejat d'altres diputats - i diputades - que no van al Parlament Balear només a parlamentar... també n'hi deu haver que hi van a pellucar qualque negociet... Ben segur que aquest que ens contes no deu ser l'únic, ni tampoc en deu ser el més gros de tots! Vius i ungles, idò!!! Que sempre n'hi ha que van ben vius, més vius que un cove d'alatxa!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb