El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

De la ecotasa a la targeta verda (Green Card o Grüne Karte)

Manel | 01 Febrer, 2005 16:11

Els nostres polítics cada vegada són més lúcids. La ecotasa ja va evidenciar en el seu moment manques. Principalment i al meu entendre, que no arribava a l'oferta turística il•legal, la qual representa un important percentatge de l'oferta d'allotjament. Ja sabem perquè ara els hotelers i touroperadors donen suport a la targeta verda: costen 10 euros al turista que decideix adquirir-la, però els hotelers, touroperadors i agències de viatge es duen el 20% per la seva venda, dóna dret al client a descomptes en camps de golf, museus, centres d’oci, transport públic...i la resta a la protecció del medi ambient. Un bon negoci...però de "verd" gens...


Comentaris

ecotasa

Laura | 20/06/2007, 07:42

pero... es pot saber què és això de l'ecotasa???

Incultura general

Votant del PP | 22/11/2006, 19:32

Per això la gent vota al PP, per incultura general

Incultura general

Bernat Bauzà | 22/11/2006, 16:52

Haurieu de saber de què parleu abans d'opinar tan obertament. 1er. la ecotasa era obligatòria.D'altre banda la targeta verda no ho és, i pels turistes i residents ofereixen una quantitat innombrable de descomptes.
2on. Adjuntau la targeta verda a la política del PP o UM i criticau la seva poca demanda. Haurieu d'informarvos i fixarvos amb el nombre de targetes que s'han venut aquest any...i donau temps al projecte.
3er. és un dels pocs projectes que ajuden a la nostra terra.
El que si és vera és que tot això no surt gratuït, però benvinguts al món real. La publicitat d'un producte val diners, com tot.

Re: De la ecotasa a la targeta verda (Green Card o Grüne Karte)

EstebanMK | 09/02/2005, 12:45

Sens dubte els hotelers estan contents. Es duen dos euros per cada targeta! El millor per al medi ambient i per als nostres ingressos és un turisme de qualitat i no de masses. Bona part dels turistes es deixen el diners a l'hotel i en la cervesa (i si és en la modalitat de tot inclòs ni diguem), mentre la resta dels negocis a dues veles (i si no que es passin per la Platja de Palma). Gràcies a hotelers, touroperadors i polítics hem perdut el mercat francès i espanyol. Des de fa temps quan els alemanys esternuden a les illes tremolem, com ocorre des de fa uns anys. Per altra banda, la targeta verda és un transvasament de diners. Els 10 euros del turista passen a l'hoteler, al touroperador, als camps de golf, als centres d'oci, als accessos a zones públiques, al transport públic, als museus i als gestors de la fundació. I la petita empresa? I el medi ambient? Ja veurem el resultat, però de moment les entitats financeres que participen en la fundació ja han hagut de posar diners, i aquest diners que posen ho deixen de posar per a altres obres socials. Tot és política...

Mallorca de peatge

Pep Torro | 01/02/2005, 17:33

Tambe he llegit a la prensa, que; servira per descomptes a la platge i a les finques publiques. Aixo done a entendre que ens cobraran per anar a la platge i caminar per fora vila. ¿?.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb