El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Govern corrupto, ¡En mi nombre no!

Manel | 05 Desembre, 2006 17:03

Cada día que pasa parece más claro que la corrupción que se da en muchos de los Ayuntamientos y empresas públicas es conocida y consentida por el Govern del Partido Popular, y con la gravedad de que no tienen dudas en destruir cualquier prueba que les pueda comprometer a ellos o sus amigos. El Govern ya está bien enmarronado y es que no puede ser de otra manera cuando entre sus afiliados con cargos públicos encontramos a empresarios inmobiliarios, de la construcción, de la hosteleria, o bien familia de éstos.

"La vostra corrupció, la nostra hipoteca"
http://manel.balearweb.net/post/184/25265

Abel Matutes i les seves autopistes
http://manel.balearweb.net/post/184/10957

Comentaris

Re: Govern corrupto, ¡En mi nombre no!

TribunaMallorca | 05/12/2006, 17:37

Publicat a TribunaMallorca:"El cronista ha fet una enquesta entre diversos milenars de persones amb la següent pregunta: “si vostè fos president del Govern i sabés que la policia està investigant els comptes de diversos ajuntaments del seu partit i que, entre d’altres actuacions, s’han intervingut telèfons i altres comunicacions de quina manera faria arribar la informació als seus companys de partit?”
El cent per cent dels enquestats han coincidit en respondre que convocarien una roda de premsa i dirien que una telefonada anònima els ha advertit que ben aviat es reproduiran els fets ocorreguts a l’Ajuntament d’Andratx a altres sis ajuntaments.
No sabem si aquesta és la manera més lògica d’actuar, però així és com va procedir el president Jaume Matas divendres passat. Comparegué davant els mitjans de comunicació i va afirmar que havia rebut una telefonada anònima en la qual se l’avisava de què avui dimarts serien intervinguts sis ajuntaments més, tots ells governats pel Partit Popular."

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb