El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Manipulació política a la marxa contra ETA

Manel | 25 Gener, 2005 15:08

Avui el Diari de Balears publica la denuncia de l'Alt Comissionat de Suport a les Víctimes del Terrorisme, Gregorio Peces-Barba. Diu que a la manifestació de dissabte es va posar de manifest la manipulació política i ideològica, així com la tensió existent entre les associacions que integren AVT. La portaveu de l’Associació 11-M demanà que l’Alt Comissionat reuneixi junts a les associacions “per saber en quin pal juga cada un”. Peces-Barba va lamentar el “clima d’odi i d’aplicació de la perversa dialèctica amic-enemic”, i que la majoria pacífica dels manifestants no pogués “dominar la imatge ocupada gairebé totalment per l'actitud agressiva d'aquests elements extremistes”.

Com ja s’havia publicat, a la manifestació es va produir l’agressió al ministre de Defensa i insults tant a membres del Govern del Estat, presents i absents a la manifestació, com a altres víctimes del terrorisme que no van acudir. També avui s’ha sabut que dos militants del PP declaren davant la Policia pels incidents i l'agressió que va sofrir el ministre.

Comentaris

Que se vaya!

peces-barba | 27/01/2005, 20:41

http://peces-barba.blogspot.com/

Re: Manipulació política a la marxa contra ETA

garau | 25/01/2005, 17:09

Amic Rosselló, una cosa és fer una protesta o una manifestació contra el PP (o contra el psoe)cosa legítima en un país on existeix la llibertat d'expressió i l'altre una manifestació contra el terrorisme i oblidar-se d'Eta per atacar al govern. Aquesta és la diferència, rei

Re: Manipulació política a la marxa contra ETA

rossello | 25/01/2005, 15:57

Me pareca muy bien que investiguen a los culpables pero no si se hace en este caso no se debería investigar también a los culpables de los INNUMERABLES ataques recibidos por miembros y sedes del PP la pasada legislatura y en especial el 13M. Muchos de ellos han pasado por los tribunales y son conocidos militantes socialistas e independentistas. Pero claro , eran luchadores por la causa "progre" y la libertad.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb