El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Deixarà el PSOE el Govern de les Illes en mans del PP?

Manel | 08 Novembre, 2006 18:07

Deia un diputat del PSIB que no volen un Pacte de Progrés per a la propera legislatura i que aspiren a governar tot sols. Bé, és difícil pensar que el PSOE tregui més vots que el PP, per tant, o governa el Pacte o governa el PP.

I si governa el PSOE, la única manera d’assegurar un política econòmica i ecològica sostenible, entenc jo, és moderar les posicions del PSOE, que no estan massa allunyades del PP, llevat certes qüestions de drets socials just on el PSOE de Madrid ha marcat qualque novetat respecte a l’anterior govern del PP, la resta segueix essent igual.

És evident que el PSOE i el PP cerquen polaritzar el vot cap a aquests dos partits, el PSOE però, amb l’objectiu de guanyar-se el suport dels hotelers, constructors i empresaris de l’oci, ha fet un gir radical en qüestions medi ambientals, econòmiques i lingüístiques.

Des del BLOC es recordava fa uns dies que és el PSOE de les Illes:

El PSOE no és tan perillós com el PP. És cert, però, et conformes amb això?
EL model de creixement de Calvià és fruit de 20 anys de PSOE. El mateix partit que ha votat a favor de la LECO i que, des de Madrid, promou l’ampliació de l’aeroport i legalitza l’ús privat de la piscina de Pedro J. Ramírez.
El PSOE ha pactat amb el PP un Estatut esquifit i insuficient que obre la porta al secessionisme lingüístic i que no soluciona el finançament de les Illes Balears. Al mateix temps, ha pactat amb UM (el seu nou soci?) un conveni de carreteres que farà possible el Segon Cinturó de Palma, el tercer carril de l’autopista de Ponent i de la d’Inca, i que no inverteix en transport públic ni en tren. Una vegada més, s’imposa el tradicional pacte PPUM- PSOE en temes fonamentals com l'autogovren, les infraestructures i el finançament.PSOE, seu a la mateixa cadira que PP i UM
http://manel.balearweb.net/post/184/15146

Playa de Palma, a que juegan PP, PSOE y UM
http://manel.balearweb.net/post/184/20776

Comentaris

ok

Sebastiana | 30/11/2006, 08:21

Però a què juguen PSM i IU; no només cal dir que se vol ser alternativa, s'ha de demostrar amb propostes clares, definides i diferenciades, cal una aposta per uns valors diferents pels que aposten PP, UM i PSOE, i això no ho fan ni PSM ni IU.

Tan de bo hi hagi un pacte de progrés; però al cap i a la fi IU només aspira a ser un annex del PSOE; i el PSM té massa complicitats, i diverses, amb qui s'ha d'avenir.

Tot plegat una mica embullós. El que cal és un canvi generacional dels polítics de l'esquerra, ni ha massa que provenen de la transició i això ja put.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb