El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Pel dret a poder fer servir el cotxe i pel dret a no estar obligat a fer-ho servir

Manel | 31 Octubre, 2006 09:32

El parc de les Vies milloraria la mobilitat dins la ciutat

Què és la mobilitat urbana? És la facilitat de desplaçar-se les persones de un lloc a altre. El nombre excessiu de cotxes dins la ciutat de Palma dificulta altres tipus de desplaçaments, entre d’altres el del transport públic. A Palma, per les dimensions, el clima  i la orografia és molt factible i necessari incrementar el nombre de desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic.

El desplaçament a peu i en bici queda afavorit amb el Parc, el transport públic està al subsòl i la comunicació transversal per persones i vehicles seria el gran guany i l’autèntic motiu pel que es fa el soterrament.

 
El projecte de l’Ajuntament amb nous vials de circulació per més de 15.000 cotxes agreujaria el problema de trànsit a Palma.

Hem de recordar que el Pla de mobilitat de Palma va ser rebutjat per tots els partits de la oposició i que entitats tan importants com Pimeco, tampoc no li va donar suport. Tot i això, el pla considera que obrint al trànsit Jacint Verdaguer, estaria saturat l’any 2010 i llavors tan sols es podria apostar pel transport públic. Sembla ridícul arruïnar un espai emblemàtic com aquest per culpa d’una  gestió equivocada de la mobilitat.

Plataforma pel Parc de les Vies

Pel dret a poder fer servir el cotxe i pel dret a no estar obligat a fer-ho servir
 

Comentaris

Re: Pel dret a poder fer servir el cotxe i pel dret a no estar obligat a fer-ho servir

Bel | 17/05/2007, 07:24

Hi a exemples per tota europa que el que fan es aparcaments a l'entrada de les ciutats i servei de tren o tranvia per arribar dedins per preus mòdics i així evitar les aglomeracions, no saben ni copiar?

No escoltan ningú

Pitjau aquí | 31/10/2006, 11:15

Molt be, i com pots veure a l'enllaç la primera passa per aconseguir-ho està donada.
No ho senten: VOLEM UN PARC!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb