El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Els fa i desfàs amb els diners del contribuent

Manel | 14 Gener, 2005 10:28

Què tenen en comú la piscina municipal d'Inca i l'IES Berenguer d'Anoia d'Inca? Doncs la manca de calefacció en instal·lacions noves. Em recorda a l'edifici Anselm Turmeda de la UIB: el segon any a la planta baixa ja tenien goteres, però de les que fan soroll i bones marques a la paret. Record que n'hi ha dos pisos més almenys. Què fan amb el pressupost? la constructora crec recordar que va ser FCC. No crec que sigui per manca de pressupost, s'en foten de noltros com denúncia Pep Torro a "Acabada la fétxoria", el contribuent...a pagar els fa i desfàs.

Els alumnes de l'IES amb el suport dels professors i la direcció han realitzat una manifestació per protestar per la manca de calefacció. Diuen:

«la calefacció no arriba mai fins a les aules i sales de la segona i tercera planta. Hem d'estar a classe amb l'abric i els guants. No ho arreglen i hem decidit fer aquesta protesta per a què se'ns faci cas d'una vegada. No volem passar fred»
«la reforma que acabà fa un any i dos mesos es va fer amb deficiències. Tot d'una que s'acabà es comprovà que els radiadors i bombes instal·lades pel sistema de calefacció no s'havien calculat bé. Hi ha petits radiadors per encalentir sales de 500 metres cúbics»
«des del passat mes de juny hem enviat tres escrits a la Conselleria d'Educació per cercar solucions a aquesta i altres deficiències que es varen cometre durant la reforma»
«Sabem que existeix una disputa entre la Conselleria d'Educació i l'empresa constructora sobre la responsabilitat en les deficiències, però nosaltres estem pagant les conseqüències i les molèsties»


Comentaris

sempre igual!

potti | 14/01/2005, 14:56

Ja fot uns anys, al institut de Ciutat on jo estodiava (el Josep Maria Llompart)varem tenir aquest problema i va acabar amb una petita manifestació i tothom amb les mantes a clase. La veritat és que la idea aquesta va funcionar i al poc varem tenir calefacció. llàstima que fos ja a l'estiu i no la necesitesim. Però crec que els cursos que varen venir darrera la pogueren gaudir...

FCC

Pep Torro | 14/01/2005, 14:04

FCC "fomento de construcciones y contratas" es l'empressa mes dolenta que jo hi he fet feina mai. Jo faig de picapedrer, desde l'any 1974. I vos puig ben asegurar que totes les empreses a las que jo he fet feina els darrers 10 anys, sen foten del personal i de'l client. Van sols a guanyar diners. Guanyar diners, es el que toca, preo sense fotre ningu. Aixi com a evolucionat tote la construccio; materials mes bons de possar, einas i maqunaria que t'ajude a fer la feina, les cases tendrien que ser mes bones, mes ben fetes i mes barates. I no com passa, que son mes petites, mes mal fetes i mes cares. -- No passis ansia. Que el "Illes Balears Banesto" te fins i tot rodes de repuesto.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb