El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

El GOB demana a ZP i PSOE que no es deixin enganar amb el Segon Cinturó

Manel | 20 Maig, 2006 18:18

EL GOB DEMANA AL MINISTERI DE FOMENT I AL PSOE QUE NO SE DEIXEN ENGANAR EN EL TEMA DEL 2N CINTURÓ

La proposta del CIM és una proposta - trampa

---

El GOB rebutja de forma clara i contundent la proposta del CIM d’incloure el 2n Cinturó dins del Conveni de carreteres que negocia amb el Govern Central, maldament s’hagi de modificar una miqueta el projecte .

A paper del GOB les modificacions que introdueix el Consell no canvien de forma substancial el projecte, ja que d’Alcampo al Coll d’en Rabassa seria una autopista i els quatre km des d’Alcampo a la UIB inicialment seria una carretera de 2 carrils.

L’experiència dels darrers anys demostra que aquestes carreteres de 2 carrils se convertirà en una autopista des cap de pocs anys, com passa a la primera fase del 2n Cinturó. ES tracta en definitiva d’una proposta-trampa que ni el PSOE ni el Ministeri de Foment han d’acceptar.

L’alternativa que se propugna pel GOB, no és construir res nou, sinó aprofitar el que hi ha. A l’entorn de Palma hi ha un munt de petites carreteres que podries millorar-se notablement, així com una aposta pel transport col•lectiu. L’estudi de mobilitat dels accessos a Palma es fa imprescindible per a resoldre els problemes de saturació que a certes hores es produeix .


     *IMPROVISACIÓ ABSOLUTA QUANT A CARRETERES*

No fa ni dos anys que el Consell de Mallorca va modificar el Pla de Carreteres, a fi d’incorporar l’autopista Inca-Manacor i el 2n Cinturó. Ara el CIM ha frenat l’autovia d’Inca a Manacor i vol modificar una part d el 2n Cinturó.

És possible més improvisació? Això succeeix quan els plans no se justifiquen en estudis tècnics, quan no s’avaluen les conseqüències socials, territorials, ambientals o econòmiques de els actuacions proposades. I sobretot passa quan no se cerca el consens social i polític.

http://www.gobmallorca.com

PSOE, seu a la mateixa cadira que PP i UM

http://bloc.balearweb.net/post/184/15146

Comentaris

GOB, demanau disculpes a un sector del poble de Petra.

Miquel Monroig | 11/06/2006, 19:11

Vaja per endavant el més sincer suport i enhorabona a la majoria de les accions i campanyes del GOB a les Illes. ---- El meu suport a tota la feina de sensibilització i educació ambiental. ---Aquest suport ve condicionat a dues súpliques meves: ----1ª) el GOB hauria de demanar disculpes a un sector del poble de Petra per haver consentit i donat suport a la Plataforma "Tren per defora" el que suposà la destrucció de territori de 60.000 m2 inútilment i per capritxos urbanístics. ----2ª) El GOB de Petra hauria de ser més crític amb l'actual equip de govern del PSM pel que fa a la recollida selectiva : no es fa cap esforç en millorar-la i fou l'actual Batle,abans president de la Mancomunitat que liquidà la recollida selectiva que es feia a grans productors i ara va a la recollida de fems general. A Petra se vos veu casats amb l'equip de govern: o demanau el divorci o no perdreu molts de suports. Però no deixeu de fer feina en bé de les Illes.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb