El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Jaume Matas, de mentider

Manel | 22 Març, 2006 18:40

Jaume Matas acaba d’aconseguir que Ignasi Ribas, insultat greument per J. Matas en una entrevista, abandoni el Comitè de Savis que ha redactat la proposta del nou Estatut. Ignasi Ribas és l’advocat defensor d’un grup de víctimes de les expropiacions il·legals fetes a Eivissa per construir les autopistes dels Matutes.

Ignasi Ribas: El presidente Matas falta gravemente a la verdad

En el Diario de Ibiza del pasado domingo, día 26 de febrero de 2006, apareció una entrevista con el señor Matas en la que éste vertía graves injurias y calumnias sobre mi actuación profesional como abogado de un grupo de propietarios afectados por las expropiaciones de sus fincas en ejecución de los proyectos de las autopistas del `Nou accès a l´Aeroport´ y de `Eivissa-Sant Antoni´.

El señor Matas en sus declaraciones -impropias e indignas de un presidente de la Comunidad Autónoma- con conocimiento de su falsedad me imputa manipulación política en mi actuación profesional e instrumentalización de mis clientes con propósitos políticos, atribuyéndome, ni más ni menos, ser responsable de la conflictividad social y de la protesta ciudadana surgida a raíz de dichas expropiaciones.

El señor Matas, en sus declaraciones, vierte expresiones y comentarios sobre mi actuación como abogado que lesionan gravemente mi dignidad y mi crédito profesional que para mí y para cualquier profesional de la abogacía, constituye el núcleo más importante del derecho al honor que protege el artículo 18 de la Constitución Española..... http://www.diariodeibiza.com/secciones/noticia.jsp?pIdNoticia=98202&pIdSeccion=3


Abel Matutes i les seves autopistes (II)
http://bloc.balearweb.net/post/184/10977

El ecologista Jaume Matas diu que Greenpeace i el GOB practiquen un ecologisme “ineficaç”
http://bloc.balearweb.net/post/184/2723

Comentaris

Holaiquetal

Holaiquetal | 25/03/2006, 09:33

Però és que encara que per molts de nosaltres no en tingui cap, de credibilitat, en Matas, el cas és que no només ha arribat a PRESIDENT d'una CCEE sinó que segueix mantenint el càrrec malgrat tot el joc brut que hi té muntat! Passant per sobre de qui sigui! Tot el meu suport a en Ribas!

Ja el coneixem fa estona.

JM | 22/03/2006, 19:50

En Jaume Matas te la mateixa credibilitat que en Perico de los Palotes. És un mentider compulsiu. Inepte gestor públic. Conegut traïdor dins el seu propi partit. En fi, pur fems.

NO COMENT

vent de llevant | 22/03/2006, 19:43

no fa falta cap comentari al respecte. només una cosa ¿com és que a Mallorca i Eivissa el PP arrassa a les eleccions locals i autonòmiques?
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb