El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Ajuntament de Campos, mig milió d’euros defensant els interessos d’una promotora

Manel | 21 Març, 2006 15:57

L'Ajuntament de Campos duu més de mig milió d'euros gastats defensant els interessos de la promotora que inicià la construcció dels apartaments il·legals de Ses Covetes.

L’any 1995 els tribunals decretaren la suspensió de les obres i a partir d’aquí comença una batalla jurídica que dura pràcticament vuit anys i que s’ha centrat en tres punts:

  • la llicència municipal d’obres per construir dels 67 apartaments que l’Ajuntament atorga als promotors
  • les NN.SS. de Campos que consagren el caràcter no-urbà dels terrenys
  • l’Ordre Ministerial que aprova el Ministeri de Medi Ambient confirmant una franja de protecció de 100 metres.

Segons nota informativa del GOB:

“Al llarg d’aquests 12 anys el Consistori Campaner ha hagut de pagar a distints advocats i procuradors de Palma i de Madrid, ha encarregat nombrosos informes, peritatges, ... per poder impugnar acords tant del Ministeri com del consell i de sentències i autos del Tribunal Superior de Justícia de les Balears com de l’Audiència Nacional.

És incomprensible que un Ajuntament que se queixa sovint de manca de recursos econòmics per invertir al seu municipi se gasti més de mig milió d’euros en recursos jurídics únicament per defensar els interessos d’uns promotors.

L’Ajuntament de Campos ha presentat recursos contra totes les resolucions de les Administracions i dels Tribunals de justícia que han plantejat la protecció de Ses Covetes."

El Tribunal Suprem sentencia, de forma definitiva i per segona vegada, que la franja de protecció de Ses Covetes és de 100 metres i per tant inedeficable

ELS 67 APARTAMENTS PARALITZATS DE SES COVETES ESTAN DINS AQUESTA FRANJA DE PROTECCIÓ: EL GOB DEMANA AL CONSISTORI DE CAMPOS QUE SE POSI AL COSTAT DESL ECOLOGISTES

http://www.gobmallorca.com/comuni/com2006/060315.htm

Comentaris

fa oi!!

jhwrw | 10/06/2006, 15:32

aixo de ses covetes es un desgavell!!

corrupció

jaume mestre | 13/04/2006, 19:47

Quina vergonya. Això és pitjor que Marbella
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb