El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

“boom” d’abocadors il·legals de materials de construcció

Manel | 20 Març, 2006 14:33

Fa dues setmanes entrà en funcionament la planta de tractament de residus de construcció i demolició a devora Son Reus. Un dels beneficis d’aquest tractament és la reutilització d’aquest material per a carreteres, rehabilitació de canteres, etc. Ara la llei obliga lliurar els residus de construcció i demolició al servei públic per a la seva posterior reutilització, afegit a un increment del preu per al tractament d’aquests tipus de residus.

Des de llavors, a una sèrie de municipis de Mallorca han aparegut nous abocadors il·legals de materials de construcció i demolició tal com denuncia el grup ecologista GOB: “Aquest fet, a més d’incomplir la normativa vigent quant a residus de construcció i demolició, suposa la vulneració de nombroses normatives, entre els quals cal destacar la Llei de disciplina Urbanística, la Llei del Sòl Rústic, La Llei de Residus, el pla de Residus, etc.... És per això que el GOB demana a la Fiscalia de les Balears que persegueixi d’ofici aquests delictes, obri diligències penals.

Comentaris

El perquè d'aquests abocadors il.legals...

Tià | 24/04/2006, 09:08

Hola, voldria opinar sobre aquest tema, de qualque manera raonant sobre el perquè de tot això. El motiu principal es la gran empresa mafiosa que la senyora Munar ha creat pel gran mafiós MAC insular, que amagat darrera les paraules ecologia, tractament de residus, reutilització i reciclatge esta fent el "negoci del segle". Sap vosté com funciona això dels residus ? si no esta fent obra o reformes a casa seva supòs que no, ara li explicare rapidament. Voste fa obra a casa seva, amm el projecte de l'arquitecte s'ha de presentar una estimació del volum d'escombros generat, d'aquest volum s'adelanta un 60% al gran amic de la natura MAC insular i lo que podria pensar voste es: dons cada vegada que vengui el camio a retirar els escombros Mac em cobrara la seva part d'aquest 60 % que ja he pagat, IDO NO voste ha de pagar religiosament una quantitat aberrant de dobbers per cada viatge i si quan acabi s'obra es volum estimat és superior al que havia previst ido el deposit no es retorna integrament !!! es a dir que podriem acabar pagant el doble !! Anem a veure, i aquesta gent esta subvencionada a mes, no ? es a dir COBREN a priori grans quantitats de dobbers ( utils per fer inversions, i no en la mateixa empresa per supost ) a més cobren tots els viatges a preu d'or i a més supos que el amic consell o qui sigui li compra la ecograva ( que no serveix per res ) tambe a preu d'or !!! Senyors això si que es jauja !!! aquesta gent domés cobra !!! Abans un viatge d'escombros valia uns 100 € ara un viatge ecologic ens costa de 250 a 300 € AAHH i no se li ocorri posar-hi uralita dins el viatge d'escombros perqe el tractaran de terrorista i li faran pagar lo que no esta escrit !!!! i dic jo ... no tendra més sa cupa sa empresa uralita de que lo seu sigui una merda que no el pobre de jo que ho estic llevant ?? Bueno aqui deixo sa meva opinió i no defens els que deixen els escombros a mal puesto, pero sa veritat es que tenen motiu !!! salut
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb