El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

"La vostra corrupció, la nostra hipoteca"

Manel | 30 Novembre, 2006 06:45

Quina part del sobrepreu que hem de pagar per un habitatge es correspon a la corrupció i especulació urbanística dels nostres polítics?

Antoni Noguera afirma que "els joves som els principals interessats en l'eradicació de la corrupció urbanística, que és, en definitiva, la nostra hipoteca".

Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM i Joves d'Esquerra Unida han realitzat aquest matí una protesta davant el Consolat de la Mar. Els joves del Bloc denuncien que "una de les raons de l'increment desmesurat del preu de l'habitatge és l'especulació i la corrupció urbanística. Amb els preus actuals, és gairebé impossible que un jove pugui accedir a un habitatge digne sense hipotecar-se de per vida. Instam a la Fiscalia Anticorrupció a continuar treballant en aquesta línia fins a les darreres conseqüències, perquè els joves som els principals interessats en l'eradicació de la corrupció urbanística, que és, en definitiva, la nostra hipoteca".
http://www.jen.cat

Para gobernar, todo vale
http://manel.balearweb.net/post/184/20338

Els governants no compleixen la Constitució Espanyola
http://manel.balearweb.net/post/184/20234

Expansió dels centres comercials a l’extraradi de Palma
http://manel.balearweb.net/post/184/19944

El Pacte pel Retrocés del PP-UM es reparteix Mallorca sense amagar-se
http://manel.balearweb.net/post/184/19767

Son Real té preu, el PP de Santa Margalida també
http://manel.balearweb.net/post/184/17249

Mallorca: a un ritme de ciment i asfalt de dos camps de futbol per dia
http://manel.balearweb.net/post/184/17032

la política, a part de negoci i influències, què és?
http://manel.balearweb.net/post/184/16724

Deixarà el PSOE el Govern de les Illes en mans del PP?

Manel | 08 Novembre, 2006 18:07

Deia un diputat del PSIB que no volen un Pacte de Progrés per a la propera legislatura i que aspiren a governar tot sols. Bé, és difícil pensar que el PSOE tregui més vots que el PP, per tant, o governa el Pacte o governa el PP.

I si governa el PSOE, la única manera d’assegurar un política econòmica i ecològica sostenible, entenc jo, és moderar les posicions del PSOE, que no estan massa allunyades del PP, llevat certes qüestions de drets socials just on el PSOE de Madrid ha marcat qualque novetat respecte a l’anterior govern del PP, la resta segueix essent igual.

És evident que el PSOE i el PP cerquen polaritzar el vot cap a aquests dos partits, el PSOE però, amb l’objectiu de guanyar-se el suport dels hotelers, constructors i empresaris de l’oci, ha fet un gir radical en qüestions medi ambientals, econòmiques i lingüístiques.

Des del BLOC es recordava fa uns dies que és el PSOE de les Illes:

El PSOE no és tan perillós com el PP. És cert, però, et conformes amb això?
EL model de creixement de Calvià és fruit de 20 anys de PSOE. El mateix partit que ha votat a favor de la LECO i que, des de Madrid, promou l’ampliació de l’aeroport i legalitza l’ús privat de la piscina de Pedro J. Ramírez.
El PSOE ha pactat amb el PP un Estatut esquifit i insuficient que obre la porta al secessionisme lingüístic i que no soluciona el finançament de les Illes Balears. Al mateix temps, ha pactat amb UM (el seu nou soci?) un conveni de carreteres que farà possible el Segon Cinturó de Palma, el tercer carril de l’autopista de Ponent i de la d’Inca, i que no inverteix en transport públic ni en tren. Una vegada més, s’imposa el tradicional pacte PPUM- PSOE en temes fonamentals com l'autogovren, les infraestructures i el finançament.PSOE, seu a la mateixa cadira que PP i UM
http://manel.balearweb.net/post/184/15146

Playa de Palma, a que juegan PP, PSOE y UM
http://manel.balearweb.net/post/184/20776

El Pont des Tren: homenaje, recuerdo y reivindicación

Manel | 04 Novembre, 2006 19:44

   Ven a recordar. Te esperamos

El Pont des Tren

Un año después de su destrucción 

Domingo 5 noviembre a las 12h

Plaça de Cort

(Plaza del Ayuntamiento de Palma) 

Acto de homenaje, recuerdo y reivindicación

Mayores y jóvenes nos contarán sus pequeñas historias con el Pont des Tren como protagonista

Ajuntament de Palma y Govern no escucharon a los ciudadanos que rogábamos que protegieran el Puente. Ahora todos pagamos su irresponsabilidad. 

SÍ al Pont y SÍ al Parc de les Vies

NO a más asfalto  y NO a la destrucción


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb