El bloc d'en Manel

Estimem Mallorca - Qui estima Mallorca no la destrueix!

Ja en tinc 30!

Manel | 27 Desembre, 2004 11:13

L’altre dia vaig tenir l’oportunitat de veure a l’Auditorium de Palma “Ja en tinc 30!” de Jordi Silva i dirigida per Àngel Llàcer. Una hora i tres quarts sense parar de riure amb cinc personatges que ens entretenen amb les seves històries entrecreuades i embolics. Molt bé la llum, el decorat i sobretot la música. El pitjor va ser el ràpid que se’t passa el temps, com al personatge que ja arriba als 30 encara que pel que ens conta no malament aprofitats. De fet està angoixat i en crisi, però no és la crisi dels trenta i ningú li escolta ... Les riallades del públic ho diuen tot i és que vàrem gaudir d’una bona comèdia teatral en català.

Viure i gaudir de la naturalesa

Manel | 26 Desembre, 2004 14:39

Des de el principi dels temps les plantes i els animals han viscut de la naturalesa de la qual formen part. Els humans no som distints y en el cas concret dels Balears tenim en la nostra naturalesa el major dels nostres actius. Quin major atractiu té les Balears que la seva naturalesa i la seva cultura en el motor de la nostra economia: el turisme? Sens dubte, es fa necessari un just equilibri de l’activitat del ésser humà amb el seu entorn, per a poder viure d’ell i gaudir d’ell. El creixement no implica desenvolupament i molt menys desenvolupament sostenible. El model actual de creixement, lluny de ser una millora de la nostra qualitat de vida, suposa una gestió i utilització dels nostres recursos insostenible en el futur. On es el límit de l’actual creixement i consum del territori? Igual quan ho sapiguem serà massa tard i el cost alt. El consumisme desmesurat i desordenat, l’ambició d’acaparar riquesa a qualsevol preu i l’individualisme impregnen en part de la societat.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb